Termeni și condiții de utilizare Mega Shop Online Românesc

Ca administrator al blogului Mega Shop Online Românesc, definesc următoarele condiții de "bun simț" pentru utilizarea blogului;


1. Despre noi;
a.⇒ Blogul Mega Shop Online Românesc, este un material de prezentare al magazinelor online și al produselor care se află în interiorul acestora.
b.⇒ Mega Shop Online Românesc are ca scop prezentarea anumitor produse și magazine pe piața românească.
c.⇒ Vrem să lăsăm o impresie bună vizitatorilor, așa că dorim să respectăm cerințele și nevoile lor, în proporție maximă. Din acest motiv am creeat paginile Impresiile vizitatorilor, Sugestii si reclamatii.

2. Despre produse și magazine;
a.⇒ Magazinele și produsele prezentate pe acest blog sunt sigure și nu reprezintă nici un risc pentru clienţii noştrii. De ce credem asta? - Deoarece sunt verificate detaliat dacă respectă legile comerțului din România; citește aici.
b.⇒ Noi nu cumpărăm, apoi revindem aceste produsele prezentate pe site. Produsele sunt la prima mână adăugate pe magazinele prezentate.
c.⇒ Nu răspundem despre produsele rupte sau deteriorate. Acest lucru îl puteți rezolva amiabil cu operatorul care întreține magazinul respectiv.
d.⇒ Toate magazinele sunt verificate în prealabil de noi și respectă legile comerțului din România. Acest lucru puteți face și dumneavoastră citind articolul Cum verificăm magazinele online să nu fim păcăliți?.
e.⇒ Există magazine și produse care nu fac parte din platformele menționate la punctul 2.a. Pentru acestea ne facem direct responsabili la prezentarea lor. Totuși și ele sunt sunt verificate în prealabil, și nu reprezintă un risc.
f.⇒ Aveți posibilitatea să reclamați un magazin sau un produs pe paginile noastre; Sugestii si reclamatii sau Cum reclam un produs sau un magazin către ANPC?
e.⇒ Veți avea suport din partea noastră să rezolvați litigiul pe căi amiabile.

3. Despre plată online;
a.⇒ Nu veți plăti absolut nimic pentru anumite produse pe blogul Mega Shop Online Românesc.
b.⇒ Întotdeauna veți fi direcționat spre magazinul oficial care deține produsul dorit.
c.⇒ Citiți metodele de plată online recunoscute în România ➧ aici.
d.⇒ Vă rugăm citiți punctul 2.d.

4. Plată în interiorul blogului Mega Shop Online Românesc;
a.⇒ Mega Shop Online Românesc nu este o firmă înregistrată, din acest motiv nu suntem suntem plătitori de tva. 
b.⇒ Plățile sunt fixe și sunt percepute ca donații pentru munca și efortul depus de administratorii blogului cum ar fi: promovare, înscriere în directoare, advertoriale, slideshow-uri youtube, întreținere conturi Facebook, Twitter, Google+...etc. 
c.⇒ Câștigul nostru vine practic din generarea de anunțuri Adsense. Din acest motiv ele vor fi prezente în toate paginile și postările prezentate. 
d.⇒ Pentru a face o plată, accesați secțiunea Donații - Plăți, după care trimiteți un email pentru a grăbi validarea înscrierii.

5. Pentru parteneri. Promovări cu advertoriale;
a.⇒ Promovările cu advertoriale gen ex... site-ul www.lucreazaonline.ro, termenul de valabilitate este de 3 luni maxim. Această opțiune, vă pune la dispoziție unul din administratorii blogului, în momentul când termina de completat jobul.


Consider că acestea sunt de ajuns pentru utilizarea blogului
 Mega Shop Online Românesc.
Vă mulțumim!Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.