Metode de plată online cunoscute în România.

cum platim online produsele pe Mega Shop Online Romanesc

Iată cele mai cunoscute metode de plată online pe magazinele de profil din România:

⇒ Cu cardul de credit/debit. Visa, Mastercard, Maestro. Plățile sunt procesate în condiții de maximă securitate, direct de către Payu și Mobilpay.

⇒ Ramburs. Majoritatea magazinelor online din România acceptă plata la primirea produselor acasă, la locul de muncă sau la un terminal adăugat de comun acord (ex. stația de peco OMV, din zona...). 

⇒ Prin SMS (Mobilpay), din rețelele Orange, Vodafone și Cosmote. ATENȚIE! Dacă alegi plata prin SMS, ar trebui să știi că fiecare operator de telefonie mobilă are propria limită de credit pe care îl poți folosi pentru a plăti prin SMS. Astfel, Orange: 10 euro/produs (20 euro/24h; 50euro/lună) -Telekom: 10 euro/produs(20 euro/24h; 30 euro/lună) -Vodafone: 20 euro/produs(20 euro/24h; 50 euro/lună). 


⇒ Prin transfer bancar/ordin de plată sau prin depunere de numerar în conturile deschise de către magazinele prezentate.

⇒ PayPal. Plata online prin Paypal se desfășoară în condiții de siguranță maximă. În cadrul sistemului Paypal vei introduce datele cardului o singură dată, acestea fiind înregistrate și securizate perfect pe serverul Paypal.

⇒ Plată în numerar la terminalele ZebraPay. După ce completezi datele cerute pentru a finaliza comanda, poți alege să plătești cu numerar la unul din terminalele ZebraPay. (link http://www.zebrapay.ro/locații pe terminalele ZebraPay). Ulterior, vei fi direcționat către pagina finală de comandă, unde vei primi confirmarea înregistrării comenzii și un cod unic pe care trebuie să îl reții, în vederea achitării cumpărăturilor la terminalul ZebraPay dorit. La terminalul ZebraPay, selectezi butonul “magazinului pe care ai făcut comanda și care acceptă acest gen de plată”, apoi introduci codul primit atunci când ai înregistrat comanda. După introducerea codului, pe ecran va fi afișată fereastra cu produsul cumpărat și suma pe care trebuie să o introduci în terminal.

⇒ Plată în numerar la terminalele Qiwi. După ce completezi datele cerute pentru a finaliza comanda, poți alege să plătești cu numerar la unul dintre terminalele Qiwi. Ulterior, vei fi direcționat către pagina finală de comandă, unde vei primi confirmarea înregistrării comenzii și un cod unic pe care trebuie să îl reții, în vederea achitării cumpărăturilor la terminalul Qiwi din imediata apropiere. La terminal, selectezi butonul “magazinului pe care ai făcut comanda și care acceptă acest gen de plată” apoi introduci codul primit. După introducerea lui, pe ecran va fi afișată fereastra cu produsul cumpărat și suma pe care trebuie să o introduci în terminal.


⇒ Bitcoin. Plățile sunt procesate în condiții de maximă securitate, direct de către Mobilpay. Toate tranzacțiile Bitcoin sunt publice și transparente și identitatea persoanelor din spatele tranzacțiilor sunt private. Pentru mai multe detalii privind plata prin bitcoin accesează pagina https://bitcoin.org/ro/cum-functioneaza

⇒ Plata în rate. Multe magazine prezentate pe Mega Shop Online Românesc vă oferă posibilitatea de plată în rate prin anumite programe de finanțare. 

Cam acestea sunt metodele de plată online cunoscute de mine în România. Dacă aveți idee despre altele, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos. Sper că v-a fost util acest articol. 

Articole pe același domeniu;Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.