Adaugă un magazin sau un produs în Mega Shop Online Românesc

Promovați un magazin sau un produs cu ajutorul blogului Mega Shop Online Românesc. Avem pentru dumneavoastră următoarele planuri și condiții de afiliere după cum urmează:

Pentru magazine, produse sau servicii:

Adauga un magazin in Mall Online

Mega Shop Online Românesc - Mall-ul tau online
Adauga magazin in retelele de afiliere profitshare si 2performant

NOU!!! Pentru webmasteri: €$ 
Vinde produse cu Mega Shop Online Românesc! 
Doriți să promovați un magazin sau un produs adăugat pe platformele Profitshare, 2performant... ori altele? Nimic mai simplu! Îți creăm propria postare cu propriul tău link de afiliat pentru a-ți genera vânzări și a-ți aduce profituri. Mai mult putem adăuga și adsense personalizat în pagini pentru a-ți rotunji veniturile. Iată planurile de afiliere: 

Castiga bani online

Note, termeni și condiții:

[1] Pagina personalizată va fi valabilă atâta timp cât direcționarea către domeniul dumneavoastră este valabilă. Dacă după un anumit timp domeniul nu mai există din anumite motive și vreți să actualizați link-ul către noul magazin (domeniu), ne contactați pentru a modifica la cerere. Totuși vom percepe o taxă suplimentară de 40 RON. Dacă domeniul dvs dispare și nu ne contactați în cel mai scurt timp, pagina va fi ștearsă în prealabil, după un email trimis de noi către dumneavoastră cu avertizare. De ce facem asta? Deoarece dorim să oferim vizitatorilor noștri întotdeauna informații certe și concrete. Ar fi rușinos ca un vizitator, după citirea unui articol și lăsându-se convins de natura unui magazin sau al unui produs, la accesarea link-ului să fie dezamăgit că acesta este rupt sau domeniul expirat. Acest lucru prezintă neîncredere și va afecta grav Mega Shop Online Românesc.

[2] Creăm advertoriale cerere contra sumei de 30 RON. Anumite planuri beneficiază de implicarea noastră în creerea unui advertorial gratuit. ADVERTORIAL (a) un hibrid între publicitate şi jurnalism întâlnit mai ales în reviste. Clientul plătește echipa editorială să scrie un articol care prezintă produsul în stilul acelei reviste, în speranța de a induce asupra acelui produs/serviciu valorile revistei. sursa - www.dexx.ro.

[3] În mod normal pentru a genera comisioane directe pe anumite rețele de afiliere acest lucru nu este indicat. Ne defavorizează direct. Însă pentru planurile 1 și 2 adăugăm numere de telefon și adresele fizice ale magazinelor promovate (la cerere). În acest fel, clienților le este mai ușor să contacteze magazinul, sau să se deplaseze direct la el.

[4] Linkurile dofollow influențează PageRank-ul și poziția ta pe Google, spre deosebire de linkurile nofollow.  Linkurile dofollow sunt luate în considerare de crawlerii (roboți, spideri,) Google și până la urmă asta contează: să fi luat în seamă. În momentul în care cineva comentează o pagină ce are linkuri dofollow, acel comentariu care conține date despre tine dar și adresa ta web, este considerat backlink valabil. Astfel, teoretic, un site cu dofollow aduce mai mulți vizitatori decât unul nofollow. De ce? Pentru că fiecare vrea să aibă cât mai multe backlink-uri și astfel vine să lase comentarii. Astfel, webmaster-ii, în căutare de backlink-uri caută să comenteze cât mai mult (mulți folosesc roboți), de aceea zilnic, mulți dintre voi primiți în inbox mesajul “moderează comentariu” care a fost adăugat la categoria “spam”. Până la urmă, asta și este. sursa - e-advertising.co

[5] Puteți modifica text, banner număr de telefon, adresă web, orice contra sumei de 40 RON. Bineînțeles, pagina personalizată va fi publicată de comun acord cu unul din administratorii Mega Shop Online Românesc și se va face conform planului ales, însă după o anumită perioadă de timp (aproximativ 1 lună) se va percepe o taxă de 40 RON pentru orice modificare adusă.

[6] Reclamele Google Adsense sunt o prioritate pentru noi. Majoritatea câștigurilor vin în acest mod. Totuși în unele pagini personalizate le putem dezactiva la cerere. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru dumneavoastră deoarece nu distrage atenția cititorilor.

[7] Adăugăm linkuri ancoră către alte pagini interne, externe cu magazine sau produse din aceeași categorie. În acest mod cititorul are de ales mai multe variante, poate compara prețuri, produse, magazine. Aceste linkuri se pot dezactiva la cerere. În anumite cazuri puteți opta pentru set de linkuri nofollow, de pe alte pagini către pagina dvs. internă, sau altele externe (vezi exemplu aici). În acest mod creșteți șansa de a aduce vizitatori și potențiali clienți asupra afacerii dvs. Pentru prețuri și alte informații citiți și punctul [22].

[8] Mega Shop Online Românesc deține și următoarele pagini oficiale: Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Pinterest, RSS FeedBurnerYoutube (pentru canalul Youtube puteți trimite gratuit videoclipuri pentru încărcare). În acest mod, publicând o postare pe blog se va distribui automat și pe aceste rețele sociale, plus feed-ul trimis automat prin email. În unele cazuri vom promova contra cost din fonduri proprii aceste pagini. Va crește semnificativ audiența.

[9] Planul 3 este gratuit cu schimb de link dofollow reciproc.

[10] Planul 4 este gratuit cu schimb de advertoriale. Dacă dețineți un magazin sau o pagină a unui produs, este posibil să dețineți și un blog adecvat acestora. Creați un advertorial (ori vă trimitem noi unul), adăugați-l pe o pagină a blogului cu link către Mega Shop Online Românesc. Dacă nu dețineți o pagină de blog (site) adecvată, nu este nici o problemă. Adăugați advertorialul oriunde doriți, însă vechimea blogului (site-ului) va trebui să aibă minim 6 luni, minim 20 de postări. Dă-ne de știre! Noi vom creea reciproc un advertorial și îl vom publica pe o pagină personalizată cu link către magazinul tău, chiar aici pe Mega Shop Online Românesc, mall-ul tău online!

[11] Adăugăm linkul dofollow către magazinul tău pe pagina principală în secțiunea "Parteneri". Adăugați linkul către Mega Shop Online Românesc în același fel într-o secțiune "Parteneri" sau "Magazin promovat de" ...

[12] Linkuri dofollow reciproce în advertoriale

[13] Scrieți un articol pe un blog sau un site de nișă. Articolul va trebui să conțină minim 300 de caractere și minim un link, atenție dofollow, către blogul Mega Shop Online Românesc. Site-ul pe care scrieți articolul va trebui să conțină minim 20 articole și o vechime de minim 6 luni. Veți beneficia de o pagină personalizată cu un articol, imagini + descriere + link către magazinul sau produsul dumneavoastră.

[14] Puteți opta pentru set de linkuri nofollow, de pe alte pagini către pagina dvs. internă, sau altele externe (vezi exemplu aici). În acest mod creșteți șansa de a aduce vizitatori și potențiali clienți asupra afacerii dvs. Pentru prețuri și alte informații citiți și punctul [22].

[15] Adăugăm linkuri ancoră către alte pagini interne, externe cu magazine sau produse din aceeași categorie. În acest mod cititorul are de ales mai multe variante, poate compara prețuri, produse, magazine. Aceste linkuri se pot dezactiva la cerere. În anumite cazuri puteți opta pentru set de linkuri nofollow, de pe alte pagini către pagina dvs. internă, sau altele externe (vezi exemplu aici). În acest mod creșteți șansa de a aduce vizitatori și potențiali clienți asupra afacerii dvs. Pentru prețuri și alte informații citiți și punctul [22].

[16] Dacă deja activați în rețeaua de afiliere Profitshare sau 2performant și doriți o indexare în Mega Shop Online Românesc, sesizați echipa noastră pentru o înscriere . Totuși datorită cererilor mari este posibil să dureze. Plata unui advertorial scris de noi, ori trimiterea unui personalizat de dumneavoastră grăbește înscrierea!

[17] Dețineți o platformă proprie pentru contorizarea comisioanelor? Faceți o sesizare către echipa noastră. Totuși datorită cererilor mari este posibil să dureze. Plata unui advertorial scris de noi, ori trimiterea unui personalizat de dumneavoastră grăbește înscrierea! Vom face verificări pentru a detecta dacă magazinul respectă Legile comerțului din România!

[18] Planul 7 și 8 WEBMASTER. Este valabil tuturor afiliaților care doresc conversii de pe urma anumitor planuri de afiliere. Creăm pagini personalizate, cu linkuri proprii afiliaților pentru a genera comisioane. În anumite cazuri putem adăuga și adsense personalizat pentru a rotunji veniturile. Spre exemplu, promovați magazinul de cosmetice "Avon Cosmetics România". Toate comisioanele generate de pe această pagină personalizată va intra în contul dvs prin rețeaua de afiliere pe care o utilizați.

[19] Pagina personalizată va fi valabilă atâta timp cât direcționarea către domeniul afiliat dumneavoastră este valabilă. Dacă după un anumit timp domeniul nu mai există din anumite motive și vreți să actualizați link-ul către noul magazin (domeniu), ne contactați pentru a modifica la cerere. Totuși vom percepe o taxă suplimentară de 40 RON. Dacă domeniul dvs dispare și nu ne contactați în cel mai scurt timp, pagina va fi ștearsă în prealabil, după un email trimis de noi către dumneavoastră cu avertizare. De ce facem asta? Deoarece dorim să oferim vizitatorilor noștri întotdeauna informații certe și concrete. Ar fi rușinos ca un vizitator, după citirea unui articol și lăsându-se convins de natura unui magazin sau al unui produs, la accesarea link-ului să fie dezamăgit că acesta este rupt sau domeniul expirat. Acest lucru prezintă neîncredere și va afecta grav Mega Shop Online Românesc.

[20] Trimiteți link personalizat de pe platformele afiliate pentru a vă genera comisioane din produsele sau serviciile vândute.

[21] Trimiteți cod adsense personalizat pentru a vă înregistra click-urile. (Ce este adsense?)

[22] Mega Shop Online Românesc percepe o donație în valoare de 30 RON/ 3 linkuri ancoră nofollow de pe alte pagini către pagina dumneavoastră, sau alte pagini externe. În acest mod creșteți șansa de a aduce vizitatori și potențiali clienți asupra afacerii dvs. Linkurile vor fi plasate pe pagini cu magazine sau produse de același fel și puteți opta la alegere unde vor fi amplasate. Valabilitatea lor este nelimitată, însă atât timp cât adresa magazinului sau produsului este valabilă. Odată ce linkul este rupt, va fi dezactivat după un mesaj trimis de noi către dvs. Nu ve-ți mai avea ocazia să reactualizați linkul, însă puteți comanda oricând un nou set de 3 linkuri.

Accesați secțiunea Donații-Plăți!

Atenție!!! Mega Shop Online Românesc nu este o firmă sau o marcă înregistrată încă. Plățile către noi reprezintă donații. Câștigurile vin în principal din Google Adsense. Din acest motiv reclamele adsense vor fi prezente în fiecare pagină (după plan). Restul câștigurilor vin din afilieri pe platformele Profitshare și 2performant.

Donațiile care le faceți către Mega Shop Online Românesc vor fi reinvestite în: 
-redactarea de advertoriale, 
-întreținere domeniu, 
-promovare în directoare, 
-anunțuri în rețeaua Facebook
-anunțuri în rețeaua Google Adwords, 
-întreținere pagini; Facebook, Google+, Twitter, Linkedin ... 

Accesați secțiunea Donații-Plăți!

Vă rugăm să completați formularul de mai jos cu planul dorit. Dacă formularul nu funcționează trimiteți un email la megashoponline@europe.com sau folosiți pagina de contact. După trimiterea lui cererea va fi examinată de către un administrator și veți fi contactat în maxim 24 de ore.

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.