Despre Mega Shop Online Românesc

Salut numele meu este Florin Stan și sunt administratorul blogului Mega Shop Online Românesc.

Cineva poate s-ar mira de ce am creeat blogul așa de colorat. Îmi plac culorile foarte mult și sper că voi găsi cititori cu aceleași preferințe.

Deci, mi-am propus să creez acest blog din pasiune pentru blogging și comerț online. Cum acest lucru este în plină expansiune pe piața Românească, acest lucru ar putea fi benefic atât pentru mine cât și pentru vizitatorii acestui blog.

De ce benefic pentru mine?
Nu reprezintă un secret acest lucru. Eu aș putea câștiga ceva din comisionul aferent, oferit de magazinele pe care le promovez, fie sunt înscrise pe Mega Shop Online Românesc contra cost.

De ce benefic pentru vizitatori?

În primul rând pentru cei ce nu știu, sau pentru cei ce încă nu și-au dat seama: - este mai ieftin să îți faci cumpărăturile online.


De ce?
Răspunsul este simplu: - magazinele ce își desfășoară activitățile online sunt scutite de anumite cheltuieli suplimentare cum ar fi, chirie, întreținere ...etc.

În al doilea rând, încă de când mi-am pus în gând să creez acest blog, asta fiind prin anul 2014, am gândit să fie ceva diferit față de alte bloguri de acest gen. Această diferență constă în următorul lucru:-diversitatea produselor.

Doresc ca vizitatorul "mult așteptat" să părăsească acest blog mulțumit că și-a găsit produsul sau articolul căutat.

Magazinele și produsele pe care le adaug pe acest blog sunt toate românești și sunt magazine ce respectă legile comerțului online din România.

Știu că multe persoane sunt reticiente în a face cumpărături online, deoarece nu au încredere, dar dacă urmăriți atent magazinele legale, care sunt înscrise în registrul comerțului, sigur nu veți avea probleme. Pentru a face acest lucru întotdeauna verificați în pagina de contact a magazinului, dacă acesta oferă date despre adresă sediu, marcă, C.U.I. Unele magazine au secțiuni separate pentru această informație.

Oricum, toate magazinele prezente pe acest blog sunt verificate în prealabil de administratorii blogului Mega Shop Online Românesc și sunt în regulă.

Toate magazinele adăugate, au perioade în care oferă promoții, reduceri sau concursuri.
Dacă sunteți pe fază, sau vă veți abona prin email la noi veți beneficia cu siguranță de acestea.

Dacă totuși vreodată veți avea o nelămurire, o nemulțumire, sau pur și simplu  o impresie bună despre noi, vă rugăm să lăsați un comentariu în secțiunea Impresiile vizitatorilor. Vă promit că această secțiune nu va fi ștearsă niciodată, iar comentariile dumneavoastră vor fi postate ele, fie bune fie rele. Această secțiune va fi emblema blogului Mega Shop Online Românesc.

Acestea fiind spuse vă mulțumesc pentru răbdarea cu care ați citit această descriere, și sper că veți fi bucuroși navigând pe blogul Mega Shop Online Românesc în căutare de produse! ❤❤❤

Cu respect, administrator Mega Shop Online Românesc, Florin Stan.Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.