Cum reclam un produs sau un magazin către ANPC?

Cum Reclam Un Produs Sau Un Magazin Către ANPC

Ca persoană fizică aveți tot dreptul să reclamați un produs sau un magazin online, însă normal și drept numai după ce încercați să rezolvați amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul, după cum scrie și pe site-ul oficial reclamatii.anpc.ro;
Vă rugăm să apelaţi la această modalitate numai după ce încercaţi să rezolvaţi amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul. În situaţia în care nu aţi ajuns la o înţelegere cu vânzătorul sau cu administratorul unităţii, atunci aveţi dreptul să depuneţi o reclamaţie. Reclamaţia sau sesizarea se face în nume personal. Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice. Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor. Daca doriti completarea unei reclamatii, va rugam sa completati din nou formularul web, mentionand nr reclamatiei la care adaugati detalii suplimentare. Pentru operatorii economici cu sediul in afara Romaniei sunteti rugati sa va adresati Centrului European al consumatorilor din Romania accesand acest link. Pentru mai multe detalii va rugam accesati si pagina Cum se depune o reclamatie. sursa; reclamatii.anpc.ro.
În momentul în care doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să citiți articolul  "Cum verificăm magazinele online să nu fim păcăliți?".
De ce? ⇒ Pe site-ul oficial ANPC va trebui să introduceți anumite detalii despre magazinul sau produsul reclamat.

Faceți o reclamație pe site-ul oficial ANPC ⇛ aici.Articole pe același domeniu;


Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.