Credite online - Mega Shop Online Românesc

Credite bancare si nebancare online

Mega Shop Online Românesc vă pune la dispoziție metode de finanțare și împrumuturi online după cu sunt;
Provident. Provident, este o companie britanică.
Fondată în anul 2006, Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară, înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României și care deserveşte peste 300.000 de clienţi.Provident este prima instituție financiară care lansează în România împrumutul la domiciliu, pe baza unui model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani. De atunci, compania a devenit cunoscută în întreaga țară pentru rapiditate în acordarea creditului, transparenţă în prezentarea tuturor costurilor şi corectitudine în respectarea angajamentelor. sursa; www.provident.roAccesaţi programul de finanţare Provident ⇒ aici.


TelecreditCredit fara adeverinta de salariat.
Telecredit este o institutie financiara nebancara, autorizata de catre BNR sub numarul de inregistrare RG-PJR-41-110287 din data de 01.09.2014. Suntem creditori directi si nu folosim intermediari (brokeri de credite).Suntem prietenul la care nu trebuie sa-ti fie rusine sa apelezi atunci cand ramai fara cash. Iti dam imprumutul imediat, ca intre prieteni.Fiecaruia dintre noi i se intampla sa ramana fara bani atunci cand are nevoie de medicamente, cand trebuie sa alimenteze masina cu combustibil, cand trebuie sa-si achite utilitatile sau poate cand se distreaza cu prietenii intr-un pub si ar vrea “sa mai dea un rand de bere”. Pentru toate aceste situatii si pentru multe altele exista prietenul tau, Telecredit. sursa; www.telecredit.roAccesaţi programul de finanţare telecredit aici.

Viva CreditCreditul Până la Salariu®.
VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în Credite Până la Salariu® - împrumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de până la 35 de zile. Misiunea noastră este să oferim o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor dumneavoastră urgente. sursa; www.vivacredit.roAccesaţi programul de finanţare Viva Creditaici sau aici (în caz că primul link este rupt).


CreditFixOferim credite si incredere.
CreditFix este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionesti din domeniul financiar. Plecand de la experienta acumulata in sistemul financiar, am avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institutiile bancare. De-a lungul activitatii in acest domeniu ne-am lovit de cazuri in care persoanele cu un venit redus, sau cu varsta inaintata, nu puteau aplica pentru un credit. In domeniul bancar restrictiile de creditare sunt mult mai mari si documentatia mai stufoasa. Putem regasi printre clientii CreditFix.ro oameni care au avut o urgenta medicala, dar si oameni care au vrut sa surprinda in mod placut pe cineva, sau care nu au vrut sa rateze o ocazie speciala doar pentru ca aceasta nu a coincis cu ziua de salariu. Doar prin CreditFix.ro poti obtine un produs unic, un credit preaprobat, o mica rezerva de bani, la dispozitia ta pe care sa o poti accesa urgent telefonic sau din contul de client, atunci cand intampini o situatie neprevazuta. Oferim clientilor nostri un serviciu rapid, simplu si confidential. sursa; www.creditfix.roAccesaţi programul de finanţare Credit Fixaici sau aici  (în caz că primul link este rupt).

finzoom. Compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania.
FinZoom.ro compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania (credite, carduri, depozite, conturi, leasing, fonduri de investitii si de pensii, asigurari RCA). Accesaţi programul de finanţareaici.

Atenție, toate programele de finanțare prezentate mai sus, vă poate solicita anumite detalii personale la completarea formularelor de împrumut online, după cum ar fi;
➨ informații personale; - adresă, număr de telefon, CNP ... etc,
➨ adresă de email,
➨ anumite informaţii despre alte împrumuturi bancare.

Deoarece toate programele de finanțare sunt verificate în prealabil de noi, vă sfătuim să nu vă faceți griji în această privință, însă va trebui să fiți de acord, să primiți convorbiri telefonice din partea operatorilor pentru a soluționa cererea de împrumut, din moment de față ce ați completat 'formularul de cerere'.Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.