dEpurtat.ro - Magazin online de încălțăminte exclusiv pentru femei

Turism în România     iulie 04, 2017     No comments

Definește-ți ținuta cu un strop de culoare pentru că pantofii tăi veseli te așteaptă acum  pe dEpurtat.ro cu cele mai atractive promoții. Pe magazinul online dEpurtat găsești o colecție unică de încălțăminte damă care are la origine un obiectiv demn de admirație: furnizarea de produse calitative la prețuri mici.✔

Dacă ești din București, poți vizita unul din magazinele din Crângași sau din Titan, amplasate în așa fel încât să ajungi destul de ușor la ele, indiferent de cartierul în care locuiești. Însă nu e musai să faci un drum în plus, mai ales dacă nu ești în capitală. Acum, ai acces la un site foarte bine realizat, unde găsești fără probleme ceea ce cauți, fie că nu îți mai plac balerinii de anul trecut, sau dorești să încerci niște sandale cu toc care să îți evidențieze gleznele.

Ești interesată de promoțiile din sezonul acesta? Perfect. dEpurtat a creat în acest sens o secțiune specifică, actualizată periodic, care te ajută cu idei în tendință cu vremea de afară.

Te preocupă ce vei purta în sezonul următor? Atunci aruncă încă de pe acum o privire la celelalte categorii de încălțăminte și poate faci o investiție inteligentă din timp.

dEpurtat încurajează legătura permanentă cu clientela sa și, drept urmare, au program call center de luni până sâmbătă, timp în care îi poți apela pentru informații suplimentare, neclarități sau sugestii. În plus, pe site ai și un formular de contact unde îți lași datele și mesajul pentru a fi preluat mai târziu de un reprezentant. Și dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, abonează-te la newsletter cu adresa de e-mail sau intră pe Facebook unde clienții mulțumiți au lăsat o mulțime de comentarii cu descrierea experienței lor.


Să vorbim puțin și despre comandă, fiindcă nouă ne-au plăcut mult unele aspecte legate de aceasta. Pentru a elimina problema mărimii nepotrivite, echipa dEpurtat a pus la dispoziție clientelor, la fiecare produs în parte, un tabel cu mărimi orientative exprimate și în centimetri. Odată ce ajungi la metoda de livrare, ai posibilitatea de a opta pentru Curier 🚚, Prioripost sau „Ridicare din Showroom” și vei observa că taxele de transport sunt foarte mici, semn că nu plătești doar tu, o parte din cheltuială fiind suportată de magazin. Indiferent de localitate și metoda de livrare aleasă, pantofii vin la tine în maxim 3 zile lucrătoare, lucru de apreciat dacă stăm să ne gândim că alte magazine au termen de o săptămâna pentru comandă, iar taxele sunt și ele mai mari.

Politica de returnare este pe îndelete explicată și dEpurtat îți garantează trimiterea altui articol, în cel mai scurt timp, fără costuri suplimentare, în cazul în care ai avut totuși probleme cu măsura sau nu ai primit produsul în stare perfectă. De asemenea, produsele au garanție 30 de zile și noi apreciem mult asta, deoarece avem rareori o astfel de oportunitate când vine vorba de comenzi online.😄

Intră pe www.dEpurtat.ro. E ocazia ta să alegi încălțările care te fac memorabilă.


Nu poţi niciodată să acorzi o atenţie prea mare alegerii pantofilor tăi. Prea multe femei cred că nu sunt importanţi, dar adevărata dovadă a eleganţei unei femei se afla în picioarele ei. >>> Christian Dior
Magazin înscris în Mega Shop Online Românesc.
Mall-ul tău online; articole și produse de la a...la...z.
Este mai ieftin să îți faci cumpărăturile online!!!

Mall Online
                       👉 NOUTĂȚI
                       👉 PANTOFI
                       👉 SANDALE CU TOC
                       👉 CASUAL
                       👉 PLATFORME
                       👉 BALERINI
                       👉 SANDALE
                       👉 CIZME
                       👉 BOTINE
                       👉 GHETE
                       👉 PROMOȚII
                       👉 INSTASHOPContent writer: Echipa Mega Shop Online Românesc.

👍Vă place acest articol? Ne-ar prinde bine un share din partea dumneavoastră! 👇 👀

Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.