Cabine de probă online. Probează acasă, apoi cumpără.

Turism în România     iulie 19, 2017     No comments

Ai văzut cât de neplăcut este să comanzi produsul nepotrivit. Fiindcă mărimea necorespunzătoare face imposibilă purtarea lui, ești nevoit să returnezi produsul, chiar dacă aveai deja planuri cu el. Urmează un lung șir de procedee pentru a primi un nou articol sau contravaloarea celui comandat și toate acestea îți lasă un gust amar. Începi să te întrebi de două ori înainte de a finaliza o achiziție online...

Pentru a-și îmbunătăți serviciile în acest sens, câțiva deținători de magazine online de haine au implementat în România cabina de probă online. Acest concept face referire la un gen de comandă foarte asemănător cu cel obișnuit care  îți este deja familiar. Există totuși numeroase diferențe care vor face din experiența ta clasică de shopping online, una mult mai facilă.

Iată de ce: Pașii pe care îi urmezi până la plasarea comenzii pe site rămân aceiași. Practic, tu lansezi căutarea produsului preferat și te pregătești să îl adaugi în coș. Știi că este momentul să selectezi mărimea obiectului vestimentar ales și, aici, spre deosebire de ce făceai înainte, alegi două mărimi în loc de una. Dacă, de exemplu, porți în general 38 la pantofi, dar ți se întâmplă uneori să te simți bine cu 39, nu mai este necesar să alegi între acestea. Faci o comandă pentru ambele perechi de încălțăminte și curierul va ajunge la ușa ta cu amândouă. Acesta are obligația de a-ți da timpul necesar pentru ca tu să probezi produsele și să fii sigur că cel care rămâne la tine ți se potrivește.

Important de reținut este faptul că la sosirea curierului, nu vei achita nimic. Ordinea este bine definită: probezi și apoi plătești. În același timp, îi returnezi curierului articolul la care renunți. Mai mult decât atât, nu ești obligat să păstrezi nimic din comandă, în condițiile în care consideri că nu ai găsit produsul tău.

Politica serviciului „Cabină de probă online” diferă însă de la magazin la magazine. Astfel, există și alte posibilități, dacă ți se pare că varianta descrisă mai sus nu se pliază pe necesitățile tale. Unele magazine online, care dispun de spațiu fizic în țară, îți propun o alternative la fel de rentabilă. Comanzi online mai multe mărimi și modele, probezi într-una din locațiile din apropierea ta și plătești doar ce păstrezi, beneficiind totodată de livrare gratuită. Comandă și descoperă singur noile tale oportunități!


Mall online.
Iată câteva magazine ce dețin această opțiune "Cabine de probă online":

👉 www.originals.ro (Originals este un magazin online ce comercializează îmbrăcăminte, încălțăminte, articole și accesorii Sport Fitness).

👉 www.zoot.ro (Inspirați după motto-ul "Probează, mărimea contează" magazinul ZOOT oferă clienților o gamă largă de produse fashion, inclusiv articole de casă și design).
Content writer: Echipa Mega Shop Online Românesc.

👍Vă place acest articol? Ne-ar prinde bine un share din partea dumneavoastră! 👇 👀

Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.