roviniete.ro - Plătește rovinieta online

Turism în România     mai 04, 2017     No comments

Știm cu toții că rovinieta nu este o preferință, ci o obligație a noastră, a posesorilor de autovehicule din România. Dacă omitem achitarea acesteia, ne alegem cu o amendă cuprinsă între 250 și 4500 de lei.

Tu ce preferi? O amendă care să îți strice toate planurile cu familia sau o rovinietă ieftină pe care o cumperi într-un minut, cu doar câteva click-uri?
În cazul în care optezi pentru a doua variantă și ești un om care se respectă și dorește să fie informat complet înainte de a face orice achiziție, apelează cu încredere la rovieniete.ro. Deși în variantă mobilă, site-ul nu oferă încă decât posibilitatea de a procura rovinieta în funcție de autovehiculul tău și de a-ți accesa contul, în variantă desktop ești așteptat cu toate detaliile de care ai nevoie. 

Astfel, roviniete.ro, site autorizat de Compania Națională de Administrație a Infrastructurii Rutiere, îți pune la dispoziție legislația despre roviniete actualizată la zi, prețurile acestora, un calculator roviniete și informații generale despre amenzile aplicate la lipsa acestora. Serviciile sunt în totalitate gratuite, rovinietele online sunt livrate prin e-mail și tot prin intermediul mesageriei electronice, clienții primesc confirmarea emiterii. Mai mult decât atât, pe site există posibilitatea de a verifica starea rovinietei tale, iar dacă ai cont, vei fi alertat în mod gratuit la expirarea ei, tocmai pentru a nu circula nicio zi descoperit. Pentru a afla ultimele noutăți despre drumuri, taxe și alte lucruri care te interesează, ai opțiunea de a te abona la newsletter.


La secțiunea „Contact”, aflăm că serviciile roviniete.ro sunt asigurate de Scala Assistance, companie cu sediu central legal în Cluj Napoca, înregistrată la Registrul Comerțului în anul 2005. Tot aici, avem conturile iban pentru plăți în lei, dar și în euro, harta sediului și două numere de telefon la care clientul poate apela pentru a clarifica orice aspect legat de rovinieta sa.

Fiindcă întemeietorii acestui instrument de informare online s-au gândit și la utilizatorii străini, site-ul are opt variante, printre care se numără una britanică, una germană și una turcă. Cât despre serviciile oferite companiilor, putem afirma că și acestea sunt la fel de calitative ca în cazul celor pentru persoanele fizice: comenzile se pot plasa prin intermediul unui software dedicat accesibil de pe computer, sau de către un manager dedicat de cont. Avantajele, în privința acestor două posibilități, sunt detaliate și ele în secțiunea „Servicii firme”.


Pe lumea asta nimic nu e sigur. Excepţie fac moartea şi taxele. >>> Benjamin Franklin


 viniete, roviniete, taxe de drumuri online


Convinge-te și tu! Accesează www.roviniete.ro și vei înțelege de ce aproximativ un milion de conducători auto au încredere în ei.
Content writer: Echipa Mega Shop Online Românesc.

,
Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.