Cămara Moţului - bunătăţi ca la bunica acasă

Turism în România     mai 04, 2017     No comments

 Cămara Moțului a luat naștere în urmă cu mulți ani, în Ţara Moților, într-o stațiune turistică din Arieşeni, unde fiecare musafir primea la plecare, un produs din cămară ca o mică atenție din partea gazdei. 

 Din dorința vizitatorilor de a cumpăra cât mai multe produse tradiționale şi naturale 100 %, spre a bucura familia și prietenii, și-a deschis porțile magazinul online Cămara Moțului.

 Mega Shop Online Românesc vă recomandă cu drag și toată încrederea produsele și dulcețurile tradiționale realizate după rețete transmise din generație în generație.

 Pentru fabricarea acestor dulcețuri ingredientele folosite sunt atent selecționate cu mâna direct din natură, fiind ingrediente locale, naturale , lipsite de E-uri și preparate în mod tradițional, având astfel nu numai o calitate deosebită dar și un gust cu totul aparte.

 Pe lângă tradiționalele dulcețuri, pe site mai aveți posibilitatea de a achiziționa și alte produse tradiționale cum ar fi: o gamă variată de compoturi, siropuri, sucuri naturale, murături, zacuscă, produse lactate, preparate din carne și chiar costume tradiționale de botez pentru cei mici specifice zonei moților.


 Chiar dacă nu aveți posibilitatea de a ajunge cât mai curând în zona Arieşeni pentru a avea parte de aceste minunate bunătăți care îți lasă gura apă doar privindu-le, producătorii s-au gândit să ofere posibilitatea de a fi aproape de toți clienții din țara, și oferă posibilitatea de a achiziționa totul online. Acum avem totul la un click distanța chiar din confortul căsuței noastre. Un site bine structurat pe categorii, ușor de navigat, plin de informații, cu poze reale ale produselor comercializate, ne dă dreptul de a aduce aceste minunate produse în cămara noastră, în orice colț din țara bucurându-ne și delectându-ne gusturile, oferindu-ne chiar și transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de lei.

 Cămara Moțului este locul unde orice cumpărător sau vizitator, indiferent de sezon, găsește produse naturale și preparate tradiționale făcute după rețete vechi, păstrate cu sfințenie în familie, și transmise de la bunică, mamă și până la nepoată, de mai bine de peste patru generații... care reînvie gustul copilăriei.Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea. >>> definiție de Theodore Zeldin

Magazin înscris în Mega Shop Online Românesc.
Un blog cu magazine, articole și produse de la a...la...z.
Este mai ieftin să îți faci cumpărăturile online!!!


Delectează-ți gusturile și răsfață-te cu produse depozitate în cămară și pregătite cu atenție și mare pricepere chiar din bucătăria moțeasca așa cum numai bunica știa.

Puteți accesa magazinul online Cămara Moțului aici.
Afinata,Afrodisiac motesc,Ciuperci,Compoturi,Dulceturi Traditionale,Merisorata,Muraturi,Produse Camara Motului,Siropuri,Sucuri naturale,Tuica de bucate,Zacusca,BRANZA MOTEASCA,CALTABOS,Carnat de casa afumat,CARNE A LA VANK,Cascaval cu nuca,Cascaval motesc Camara Motului,Costum Motesc Botez,IE Moteasca pentru Femei,Ilic traditional Motesc,Otet de merisoare,SLANINA AFUMATA,Sos pentru friptura,Suc de rosii,Telemea de capra,Telemea de oaie - Branza Moteasca,TOBA,Vinete coapte,Afinată,Afrodisiac moțesc,Ciuperci,Compoturi,Dulcețuri Tradiționale,Merisorata,Murături,Produse Cămara Moțului,Siropuri,Sucuri naturale,Țuica de bucate,Zacuscă,BRÂNZĂ MOȚEASCĂ,CALTABOȘ,Cârnat de casă afumat,CARNE A LA VANK,Cașcaval cu nucă,Cașcaval moțesc Cămara Moțului,Costum Moțesc Botez,IE Moțească pentru Femei,Ilic tradițional Moțesc,Oțet de merișoare,SLĂNINĂ AFUMATĂ,Sos pentru friptură,Suc de roșii,Telemea de capră,Telemea de oaie-Brânză Moțească,TOBĂ,Vinete coapteContent writer: Echipa Mega Shop Online Românesc.

Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.