Lansare telefon Samsung Galaxy S8

Turism în România     aprilie 02, 2017     No comments

Distribuitori, configuraţie și noutăți.


Joi 30 martie 2017 s-a lansat oficial în România telefonul Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.
Lansarea telefonului a fost organizată la Palatul Parlamentului și ar fi trebuit să înceapă la ora 19:30, însă a fost puțin întârziată.

Principala noutate adusă de brandul Samsung acestei noi generații de smartphone-uri Galaxy S8 și S8+, o reprezintă ecranul Infinity Display. Display-ul telefonului este întins pe aproape toată suprafața, iar butonul Home a fost înlocuit cu unul virtual. Telefonul Samsung Galaxy S8 vine cu un display de 5.8 inch, iar Galaxy S8+ cu unul de 6.2 inch. Ambele sunt certificate HDR. Telefoanele au 4 GB de RAM și un spațiu de stocare de 64 GB, făcându-se extensibile prin card SD de maxim 256 GB.

Ceea ce este interesant, este faptul că telefoanele includ un scanner de iris pentru autentificare și senzor de amprentă. Telefoanele din această nouă generație sunt rezistente la praf și apă, beneficiind de standardul IP 68.

Samsung Galaxy S8 și S8 Plus sunt primele telefoane care sunt dotate cu Bluetooth 5.00 și USB Type-C. Galaxy S8 deține o baterie de 3000 mah, iar S8 Plus de 3500 mAH cel din urmă având opțiunea încărcării  prin wireless.

Telefonul include noua aplicație Connect care face posibilă conectarea la toate gadget-urlie din casă.

Prețul unui telefon la liber va fi de 799 € pentru Samsung Galaxy S8, iar 899 € pentru Samsung Galaxy S8 Plus, cu această ocazie telefoanele Samsung Galaxy S7 și S7 Plus s-au ieftinit considerabil.

Telefoanele vor ajunge în magazine pe data de 21 aprilie 2017, însă operatorii de telefonie au lansat deja precomenzile.

Principalii furnizori vor fi eMAG, Telekom, Vodafone și Orange.

Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.