Piatra naturala - Design interior si exterior - piatraonline.ro

Turism în România     februarie 26, 2017     No comments

Magazinul Piatraonline.ro este un magazin de design interior si exterior cu peste 1500 de modele de piatra.

Iata cum se prezinta acest magazin online:
marca inregistrata Rock Star Construct Romania

BENEFICII:
➤ livrare nationala in 24-72h si oriunde in Europa in 72h indiferent de cantitate
➤ peste 1500 de produse, cu peste 90% din ele pe stoc
mostre gratuite
➤ servicii complete (montaj, consiliere)
➤ cel mai mare si cunoscut furnizor de piatra naturala din Romania

Catalog produse:

Misiune: Ne dorim să le oferim tuturor iubitorilor de frumos sau de design, fie că sunt specialiști ai domeniului, sau simpli beneficiari, posibilitatea să își transforme viziunea în realitate. Fiecare proiect nou este asemenea unei pânze albe, iar noi avem întreaga paletă de culori. Gama de produse selectate cu grijă și showroom-ul în care o prezentăm sunt create pentru a-i face pe toți pasionații de design să se simtă "like a kid in a candy store". Echipa noastră de specialiști alege materialele atât conform celor mai înalte standarde de calitate, cât și conform tendințelor la nivel global, pentru a maximiza potențialul fiecărui proiect în parte. Nu credem în limite și compromisuri. Provocăm fiecare client să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe.Viziune: Apreciem diversitatea viziunilor și suntem onorați să contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem în potențialul creativ al clienților noștri, ne dedicăm complet când începem o nouă colaborare și suntem, de fiecare dată, fascinați de rezultat. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase.

Personalitatea brandului Piatraonline: Suntem expertul care înlesnește procesul de la idee la materializarea ei în așa fel încât proiectul final să rămână fidel viziunii inițiale. Nu suntem doar actorul tehnic, ci suntem, la rândul nostru, o echipă pasionată de design și arhitectură. Platforma online și showroom-ul sunt o sursă de inspirație pentru orice proiect, iar echipa Piatraonline e mereu nerăbdătoare să ofere consultanță și să contribuie la conturarea unui nou ambient neconvențional. Suntem cea mai bună alegere pentru proiectele de design interior, pentru că suntem, la rândul nostru, susținători ai designului și iubitori de frumos. De aceea, suntem mereu conectați la trendurile internaționale și proiectele designerilor de renume. Piatraonline e un connaisseur prietenos, întotdeauna entuziasmat să colaboreze cu oameni care îi împărtășesc pasiunea pentru design. Comunicăm simplu, transparent, inteligent și întotdeauna informat, pentru că fiecare proiect la care lucrăm devine cel mai important proiect. Suntem curioși să înțelegem viziunea clientului și nu credem că există vreo cerință care să fie prea exigență. Apreciem și împărtășim grija pentru detalii. 

Suntem influenceri cu un discurs degajat și precis. Scopul principal nu este acela de a vinde, ci acela de a inspira proiecte ieșite din comun. Nu suntem interesați de cantitățile pe care le comandă clientul, ci de calitatea și originalitatea viziunii sale. Pentru beneficiarul final, suntem prietenul care are cunoștințe de design, arhitectură și finisaje, prietenul căruia îi ceri sfatul oricând vrei să iei o decizie importantă de ordin estetic. Pentru arhitect, suntem parte din echipa sa și avem același scop: să găsim căi originale de a pune viziunea în practică.De-a lungul celor 8 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: Piatraonline.ro drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.

Valori si principii:
➥ Selecție specializată
➥ Experiență și expertiză
➥ Pasiune pentru frumos
➥ Curiozitate și atenție pentru detalii
"La capătul lumii există un pod din piatră pe care oamenii îl trec doar cu ce au strâns în inimă." >>> aforism de Dan Surducan (26 decembrie 2014), inspirat din citatepedia.ro
Magazin înscris în Mega Shop Online Românesc.
Un blog cu magazine, articole și produse de la a...la...z.
Este mai ieftin să îți faci cumpărăturile online!!!

piatraonline.ro, piatra naturala, design interior si exterior

⟱ Cateva exemple de produse din piatra prezentate pe site-ul www.mero.info. ⟱Piatra naturala decorativa ➽ Ardezie (placaje) Marmura (placaje) Sandstone (placaje) Travertin (placaje) Paneluri Caramida Aparenta Piatra naturala poligonala Piatra cubica ➽ Pavaj piatra cubica Bordura piatra cubica Ardezie Flexibila SKIN Ardezie Marmura  Travertin ➽ Classic Travertin Latte Travertin Silver Travertin Yellow Travertin Peach Travertin Red Travertin Scabas Travertin Granit Terrazzo Oriental Mozaic piatra naturala ➽ Mozaicuri polisate Mozaicuri scapitate Mozaicuri antichizate Mozaicuri speciale Baghete si Profile ➽ Baghete decorative Borduri decorative Butoni pardoseala Plinta pardoseala Trepte, Blaturi si Glafuri ➽ Blaturi baie si bucatarie Trepte interioare si exterioare Glafuri ferestre Mobilier piatra naturala Chiuvete baie ➽ Chiuvete baie patrate Chiuvete baie rotunde Chiuvete baie speciale Cazi baie Decor Gratare de gradina ➽ Cuptoare placate cu piatra naturala Gratare placate cu piatra naturala Mese gratare gradina Accesorii gratare gradina Amenajare gradina ➽ Decoratiuni si ornamente gradina Cismele gradina Pietre decorative gradina (rocarie) Fantani arteziene  Accesorii piatra naturala ➽ Adeziv piatra naturala si placi ceramice Tencuiala Decorativa Chit rosturi piatra naturala Grund amorsaj Hidroizolatie Sapa Solutii de tratare si curatare ➽ Detergenti piatra naturala Impermeabilizanti piatra naturala Accesorii Intretinere


In plus puteti opta si pentru promotiile lunii, cu reduceri de pana la -10% din valoarea comenzii.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati magazinul online Piatraonline aici.
Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.