Cadouri speciale și flori online - Floria.ro

Turism în România     mai 24, 2017     No comments

Povestea florilor🌷este mereu frumoasă, înmiresmată şi colorată, dar datorită unor persoane dedicate acestea sunt mult mai frumoase în momentele în care acestea livrează alături şi o doză de fericire. Un buchet de flori, sau o singură petală alături de o felicitare pot mereu impresiona şi chiar deschide căi, care de altfel nu am fi avut parte, sau la care nici măcar nu am fi avut curajul să visăm.

Mega Shop Online Românesc vă recomandă cu cea mai mare căldură şi încredere, unul dintre cele mai bune magazine online Floria. Floria.ro este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața online din România de aranjamente florale şi buchete de flori. Această florărie nu este doar o afacere, este primul aliat şi ajutor al nostru în momentul în care vrem să surprindeam pe cineva, să impresionăm sau să aducem zâmbetul pe buze unei persoane dragi. Floria este printre singurele magazine online care într-adevăr livrează într-un timp foarte scurt, nu doar în ţară, chiar în întreaga lume într-un interval de  doar câteva ore buchetul dumneavoastră de flori.✔

Lansat în anul 2010, datorită serviciilor şi produselor de calitate pe care le oferă clienților săi, a câştigat de patru ori premiul „ Florăria anului” la Gala Premiilor Ecommerce şi are cu mult peste 30.000 de clienți mulțumiți. Din anul 2010 a devenit marcă atestată şi prima florărie care crează colecții şi buchete unice şi nu în ultimul rând furnizorul de florii al Casei Regale.


Îți dorești să comanzi un buchet de flori sau un aranjament dar nu ai timp?

Floria te ajută! Este singurul magazin unde poți face cumpărături online cu livrare în câteva ore şi în plus pentru ați ușura misiunea îți pun la dispoziție şi mai multe modalități de plată cum ar fi: PayPal, transfer bancar, plata prin sms, numerar sau online cu cardul. Beneficiile clienților Floria sunt multiple, nu doar numeroasele modalități de plată mai sus enumerate, de altfel puteţi beneficia de: suport tehnic pentru orice comandă, program de fidelitate şi chiar reduceri, flori proaspete de la producători recunoscuți, felicitare cadou pentru fiecare buchet comandat, confidențialitate, fotografii ale buchetului livrat şi nu în ultimul rând transport gratuit.

Pe site-ul florăriei veţi găsi o ofertă cu mai mult de 2500 de produse unice dintre care: flori de sezon, buchete mixte, buchete monoflorale, plante de apartament, flori pentru nuntă, aranjamente în coș etc., cât şi un blog cu sfaturi utile.

Floarea nu este floare în sine, ci în oglinda altui suflet.  >>> aforism de Valeriu Butulescu din Frunze fără ram
florarie și cadouri speciale online
Magazin înscris în Mega Shop Online Românesc. 
Un blog cu magazine, articole și produse de la a...la...z. 
Este mai ieftin să îți faci cumpărăturile online!!! 

Accesează site-ul Floria.ro pentru cele mai minunate flori din lume! Shopping plăcut!

👉 link de acces 1👈

👉 link de acces 2👈


Content writer: Echipa Mega Shop Online Românesc.
BUCHETE DE FLORI,BUCHETE DE TRANDAFIRI,BUCHETE DE ANTHURIUM,BUCHETE DE AMARILIS,BUCHETE DE ANEMONE,BUCHETE DE ORHIDEE,BUCHETE DE LALELE,BUCHETE DE GAROAFE,BUCHETE DE CALE,BUCHETE DE IRIS,BUCHETE DE ALSTROEMERIA,BUCHETE DE MINIROSA,BUCHETE DE FREZII,BUCHETE DE CRINI,BUCHETE DE CRIZANTEME,BUCHETE DE GERBERA,FLORI DE SEZON,PENTRU NUNTA,COSURI CU FLORI,ARANJAMENTE FLORALE,ABONAMENTE,PLANTE DE APARTAMENT,LIVRARE FLORI INTERNATIONAL,COROANE FUNERARE,FLORI BUSINESS VAZE, COSURI SI ACCESORII,DULCIURI,SAMPANIE,JUCARII,TRANDAFIRI ALBI,TRANDAFIRI ROZ,TRANDAFIRI PORTOCALII,TRANDAFIRI MULTICOLORI,TRANDAFIRI ALBASTRI,TRANDAFIRI ROSII,TRANDAFIRI GALBENI,ORHIDEE MOV,ORHIDEE ALBE,LALELE GALBENE,LALELE ALBE,LALELE ROSII,LALELE MOV,LALELE ROZ,BUCHETE DE IRISI ALBI,BUCHETE DE IRISI MOV,FLORI DE VARA,FLORI DE PRIMAVARA,FLORI DE TOAMNA,FLORI DE IARNA,CORONITE CRACIUN,ARANJAMENTE FLORALE CRACIUN,FLORIA POUDRE D`AMOUR,ARANJAMENTE DE MASA,BUCHETE MIREASA,PENTRU NUNTĂ,COȘURI CU FLORI,LIVRARE FLORI INTERNAȚIONAL,COȘURI ȘI ACCESORII,DULCIURI,ȘAMPANIE,JUCĂRII,LALELE ROȘII,FLORI DE VARĂ,FLORI DE PRIMĂVARĂ,FLORI DE TOAMNĂ,FLORI DE IARNĂ,CORONIȚE CRĂCIUN,ARANJAMENTE FLORALE CRĂCIUN,FLORIA POUDRE D`AMOUR,ARANJAMENTE DE MASĂ,BUCHETE MIREASĂ,TRANDAFIRI ALBAȘTRI,,BUCHETE DE IRIȘI
👍Vă place acest articol? Ne-ar prinde bine un share din partea dumneavoastră! 👇 👀

Înapoi
Prev Post
Înainte
Next Post

Adăugați un comentariu. Comentariile cu autor necunoscut nu vor fi publicate.

© 2014 - 2017 Mega Shop Online Românesc. Blog susținut de platforma Blogger.